Gratis festivalbussar

.
EXTRA INSATT PRESSTRÄFF
Fredag 8 april kl 11.00 Sagomuseet i Ljungby
.
EN NY GEMENSAM FESTIVALSATSNING
Värnamo Filmhistoriska festival och Sagobygdens Musik- & Berättarfestival, erbjuder gratis buss till varandra. Till Ljungby 18 juni och till Värnamo 23 april. Två helt unika festivaler med fullspäckade program och upplevelser arrangeras på platser som bara ligger en halvtimmes resa ifrån varandra.
.
Sedan många år har Ljungby Berättarfestival gästat Gummifabriken i Värnamo under en av festivaldagarna, med ett axplock av festivalens utbud. I år kommer vi pröva en ny form av samarbete där vi tar festivalbussen till hjälp och erbjuder Värnamo-borna en gratis tur till Ljungby, lördagen 18 juni under festivalen. Givetvis följer en av våra härliga berättare med på turen som ciceron och inspiratör inför dagen.
.
Till Värnamo Filmhistoriska Festival, som är den första och enda i sitt slag i hela Sverige, kommer intresserade från Ljungby med omnejd att kunna åka med en gratis festivalbuss till Värnamo, lördagen 23 april. På bussen kommer du få njuta av en skön blandning av både känd och okänd filmmusik. För mer info kontakta: elin.ljungqvist@varnamo.se
.
Läs mer om festivalerna
.
Ps. festivalsidorna uppdateras löpande. Har du frågor skriv till kontakt@sagobygdensfestival.se
.
VARMT VÄLKOMMEN
.
Tillbaka

Sagobygdens Musik & Berättarfestival arrangeras av: