HEJ VOLONTÄR

Vill du vara volontär under Sagobygdens Musik- & Berättarfestival?
.
Ta chansen att uppleva berättarvärlden från insidan genom att arbeta som volontär på Sagobygdens musik- & berättarfestival! Varje dag på festivalen ser annorlunda ut med nya spännande evenemang, nya uppgifter och ny publik att välkomna.
.
Vi söker dig som är serviceinriktad, flexibel och som kan hugga i det där det behövs! Som volontär på festivalen är du ansiktet utåt mot våra besökare. Volontärsarbetet innebär en mängd olika evenemangsuppgifter: biljetthantering, att välkomna besökare, städning, iordningställande av lokal före och efter föreställningar, att vara behjälplig till deltagande artister och personal, informationsförmedling till besökare o.s.v.
.
Som volontär gör du en viktig insats för kulturlivet, du har samtidigt kul, träffar likasinnade, och inte minst du är så uppskattad. För utan er volontärer vore inte festivalen inte möjlig att genomföra i den omfattningen vi gör idag. Så häng på, gamla som nya, alla är varmt välkomna!
.
PS: Du kan välja mellan olika volontärspass, där lunch eller middag ingår i varje. Hör av dig med frågor till kontakt@sagobygdensfestival.se

Allt gott från oss!

 

Tillbaka

Sagobygdens Musik & Berättarfestival arrangeras av: