Lär känna de medverkande

Om du håller utkik på Sagobygdens festivalsidor på Instagram och Facebook kommer du upptäcka att det då och då droppar in bilder och hälsningar från medverkande och en och annan förväntansfull besökare. Det kan vara ett sätt att lära känna årets profiler, och en chans att upptäcka nya namn och nya  program som vi hoppas du ska uppskatta.

Det är också möjligt att skriva en rad till artisten (via oss) om du vill fråga om något, till exempel inför en workshop, ett seminarium eller de uppskattade sägenresorna (i år två stycken) eller en föreställning.

Valfrihet och nya upptäckter.
Med stora festivalpasset eller endagarspasset, har du fördelen att kunna boka in föreställningar som du annars inte skulle välja i första hand. Vill du har tips, skriv till oss: kontakt@sagobygdensfestival.se

Länk till festivalsidan på Facebook.

Länk till festivalsidan på Instagram.

Du kan också komma med
Gör som underbara stammisen Gunilla Brodin, skicka in en filmad hälsning du också (ca 20 sekunder). Du som är van besökare, du som funderar på att boka in dig och du som inte kan komma av någon anledning. Det vore så kul att höra av dig. Tänk enkelt och personligt med bra ljudkvalitet. Maila din filmsnutt till lotta.welmso@sagobygden.se eller via Messenger till ”Lotta Welmsö”

Vi ses!

 

Tillbaka

Sagobygdens Musik & Berättarfestival arrangeras av: