Bli Volontär

Hej! Ta chansen att uppleva berättarvärlden från insidan genom att arbeta som volontär på Sagobygdens musik- och berättarfestival den 12-15 juni 2025! Var dag på festivalen ser annorlunda ut med nya spännande evenemang, nya uppgifter och ny publik att välkomna!

Vi söker dig som är nyfiken, serviceinriktad, flexibel och som kan hugga i det där det behövs! Som volontär på Sagobygdens musik- och berättarfestival är du ansiktet utåt mot våra besökare. Volontärsarbetet innebär en mängd olika evenemangsuppgifter; biljetthantering, att välkomna besökare, städning, iordningställande av lokal före och efter föreställningar, vara behjälplig till deltagande artister och personal, informationsförmedling till besökare etc. Vi behöver volontärer såväl morgon, dag som kväll! Och en sak ska du veta, flera volontärer är återvändare av flera anledningar, som trivseln, glädjen och gemenskapen som toppas med god mat och spännande möten med alla medverkande berättare och musiker!

DU ÄR VÄLKOMMEN OCH EFTERLÄNGTAD TILL SAGOBYGDEN. BOKA IN 12-15 JUNI 2025! Intresserad att vara med som volontär? Skicka ett mejl till kontakt@sagobygdensfestival.se.