Årets artistgalleri

Nu öppnar vi upp och presenterar festivalens fenomenala fantomer – alla medverkande artister. I år blir det nästan 50 stycken. Det är en mäktigt känsla. Tänk att alla, var och en är ett proffs inom sin nisch, såväl berättare som musiker och föreläsare. Många av föreställningarna är skräddarsydda för festivalen och dess rumsliga förutsättningar. Tillsammans blir detta något vi är riktigt bra på och som är något av festivalens signum, att skapa nära, berörande, berikande upplevelser som inte går i repris.

Titta in under fliken Medverkande, där hittar du dem alla, från den franske vågade berättaren Abbi Patrix, till den gula musikteaterartisten Cilla Klein, till vår ståtliga folksagoberättare Vibeke Hyltén-Cavallius.

Däremellan hittar du Emil Jensen, hyllad sommarpratare och konsertartist som lyckas blanda humor, allvar och samhällsengagemang så bra att publiken inte vill lämna arenan…

Var bokar man biljetterna undrar du?
Jo, det kommer du kunna göra via denna hemsida. Men vi får hålla på detta en stund till innan vi kan ropa ”Biljettsläpp”. Tills dess är vårt råd, läs på om artisterna så är du väl förberedd att navigera bland programutbudet när det presenteras. Vi kommer som tidigare år erbjuda Hela-festival-pass, En-dagarspass samt enskilda föreställningsbiljetter. Det vi rekommenderar är att boka i förväg för att säkra din plats, eftersom vissa programpunkter säljs slut snabbare än andra. Vill du ha tips skriv till oss: kontakt@sagobygdensfestival.se

Vad gäller programmet för festivalen så är det i slutfasen av planeringen. Så kära du, håll ut och håll i, det är inte långt borta.

Tillbaka

Sagobygdens Musik & Berättarfestival arrangeras av: