Bli sponsor

Sagobygdens musik- och berättarfestival, tidigare Ljungby Berättarfestival, äger rum den 13-16 juni 2024. Festivalen har arrangerats av den ideella föreningen Berättarnätet Kronoberg sedan år 1990 och är Nordens äldsta återkommande berättarfestival. Den har med tiden vuxit och arrangeras sedan ett flertal år tillsammans med Musik i Syd, som bidrar med de musikinslag som ges under festivaldagarna.

Som SPONSOR bidrar du till att bevara det immateriella kulturarvet, samtidigt som du och ditt företag får möjlighet till flera givande upplevelser! Ni gör det också möjligt för vår festival att kunna erbjuda vissa programpunkter med fri entré, särskilt med inriktning mot barn och unga, för att så många som möjligt oavsett livsvillkor ska kunna ta del av det muntliga berättandet.

VÄLJ MELLAN FÖLJANDE TRE SPONSORPAKET

PAKET 1 – 5 000 kr
• Festivalpass*: 10 endagarspass
• Er logotype på festivalens affisch, officiella hemsida samt i programfolder

PAKET 2 – 10 000 kr
• Festivalpass*: 10 endagarspass
• Er logotype på festivalens affisch, officiella hemsida samt i programfolder
• Företagsberättande med en av Sagobygdens berättare vid ett tillfälle, bokning sker i samråd. Berättande kan bland annat göras direkt på er arbetsplats, på Sagomuseet i Ljungby eller vid en av de 43 sägenplatser som finns runtom i Sagobygden. Företagsberättandet kan exempelvis göras som ett event för er personal eller partners och kunder.

PAKET 3 – 15 000 kr
• Festivalpass*: 10 endagarspass
• Er logotype på festivalens affisch, officiella hemsida samt i programfolder
• Företagsberättande med en av Sagobygdens berättare vid två tillfällen, bokning sker i samråd. Berättande kan bland annat göras direkt på er arbetsplats, på Sagomuseet i Ljungby eller vid en av de 43 sägenplatser som finns runtom i Sagobygden. Företagsberättandet kan exempelvis göras som ett event för er personal eller partners och kunder.

*FESTIVALPASS
Ger dig tillträde till de flesta programpunkter för en hel dag under Sagobygdens musik- och berättarfestival (undantaget är kurser, och seminarier samt föreställningar där mat ingår).

Om du har andra förslag gällande sponsring och samarbeten, samt andra sponsringsbelopp utöver de paket som presenteras ovan, kontakta oss så kan vi titta på en skräddarsydd lösning som passar just era önskemål.

Kontakt för sponsorskap: Ida Kånneby, ida.kanneby@sagobygden.se.