Årets Berättarfestival flyttas fram till augusti

PRESSMEDDELANDE

Ljungby berättarfestival & Musik i Sagobygd flyttas fram till 13-15 augusti 2021.

Efter noga övervägande och med hänsyn till nuvarande pandemi och rådande restriktioner har vi beslutat att flytta fram årets festival till augusti, med förhoppning att vaccinet fått verka och att vi kan öppna upp för publik och besökare och erbjuda trygga och säkra upplevelser.

Vi har ställt om årets upplägg för att kunna presentera ett tillgängligt och flexibelt programutbud. Evenemangen är utspridda i hela Sagobygden, dvs Ljungby, Alvesta och Älmhults Kommuner. Föreställningar kommer genomföras dels utomhus där det går och i luftiga lokaler med begränsat antal platser. En del platser är gamla favoriter, andra är helt nya!

”Festivalplaneringen är i full gång och vi lägger just en sista hand vid programmet”, säger Meg Nömgård som är verksamhetsledare för Sagobygden.

”Vi släpper program och biljetter senare i vår och känner oss säkra på att detta kommer bli en kanonfestival precis som vanligt, särskilt i år när allt är väldigt ovanligt.

Det utlovas en härlig blandning av berättande, musik, familjeföreställningar, workshops och det finns definitivt något för alla åldrar och många smaker. Och det vi gör här i lokalt i Ljungby, berättar och musicerar, har många gånger en global koppling, allt hänger liksom ihop.”

För mer information kontakta:
Meg Nömgård / Verksamhetsledare, Sagobygden
072-644 60 20
meg.nomgard@sagobygden.se

Björn Kleinhenz / Producent, Musik i Syd
070-928 58 30
bjorn.kleinhenz@musikisyd.se

Tillbaka

Sagobygdens Musik & Berättarfestival arrangeras av: