Biljettinformation

I år kan du för första gången köpa ett festivalpass som ger dig tillträde till nästan alla programpunkter. Till ett otroligt bra pris kommer du att kunna uppleva mycket mer av festivalens breda utbud.

Du kan välja på följande pass:
Fredag:                             300:-
Lördag:                             300:-
Söndag:                            250:-
Tredagarspass:               700:- (fre, lör, sön)
Hela festivalen:               800:- (inkluderar invigningen)

Passen är individuella och kan inte delas av flera personer.

Klicka här för att lösa festivalpass

I Biljettkiosken ska du välja typ av pass. Observera att du även ska välja de programpunkter som du vill gå på för att försäkra dig om en plats. Följ noggrant instruktionerna på sidan. När du har bokat pass får du ett mail med en rabattkod på den mejlade bekräftelsen. Den använder du vid bokning av lösbiljetter till de föreställningar som inte ingår i passet. Observera att rabattkoden endast gäller de dagar ditt pass är giltigt.

 Undantag
Ett fåtal programpunkter är undantagna från passen. Det gäller kurser, seminarier och föreställingar där mat ingår. Med pass köper du dessa biljetter till ett förmånligare pris med din rabattkod. Skulle du senare ändra dig och vill avboka en föreställning så kontaktar du support@biljettkiosken.se. Önskar du gå på en programpunkt, till vilken du inte bokat biljett, så kan du köa utanför föreställningen. Du släpps då in i mån av plats.

På Biljettkiosken.se/berattarfestivalen kommer du också att kunna köpa ett mindre antal separata biljetter till föreställningarna. Priset för enskilda biljetter redovisas tydligt i programmet.

 Barnföreställningar
För att gå på barnföreställningar behöver barn och medföljande inte festivalpass. Flera programpunkter för barn har fri entré och på några barnföreställningar betalar barn och medföljande vuxen 50:- per person i entré. Dessa kan köpas på Biljettkiosken och vid dörren om det inte är slutsålt. På barnföreställningar släpps vuxna med pass
in i mån av plats.

 

Följande programpunkter ingår inte i festivalpasset:

Torsdag 13/6 Introduktion to the land of legends

Fredag 14/6 From Kenya to Hälsingland

Fredag 14/6 Workshop Hidden Gems

Fredag 14/6 Worksshop En sång, en saga..

Fredag 14/6 Workshop i Lustfyllt skrivande

Fredag 14/6 Afternoon Tea

Lördag 15/6Workshop Cultivating Active..

Lördag 15/6 Workshop Lustfyllt skrivande

Lördag 15/6 Workshop Maskdans

Lördag 15/6 Sägenresa

Lördag 15/6 Afternoon Tea

Lördag 15/6  30 år av minnen

Söndag 16/6 Berättarfrukost

 

 

 

Tillbaka

Sagobygdens Musik & Berättarfestival arrangeras av: