Nu släpper vi festivalpass och biljetter

I år kan du för första gången köpa ett festivalpass som ger dig tillträde till nästan alla programpunkter. Till ett otroligt bra pris kommer du att kunna uppleva mycket mer av festivalens breda utbud.

Du kan välja på följande pass:

Fredag: 300:-
Lördag: 300:-
Söndag: 250:-
Tredagarspass: 700:- (fre, lör, sön)
Hela festivalen: 800:- (inkluderar invigningen)

Passen är individuella och kan inte delas av flera personer.

Klicka här för att lösa festivalpass

Observera att vid val av pass ska du även välja programpunkter.

NYHET! För dig som bokar pass. Efter fullgjord bokning får du en bekräftelse via epost, där hittar du en rabattkod. Denna kan du uppge när ni vill boka till lösbiljetterna för de programpunkter som inte ingår i passet. Rabatten gäller endast för de dagar du köpt pass.

Om du senare ändrar dig och önskar gå på en annan programpunkt än de du valt på Biljettkiosken.se, finns det två sätt att göra på:  kontakta support@biljettkiosken.se eller ställ dig i kö utanför föreställningen. Du släpps in i mån om plats.

Biljettkiosken kan du alltså välja med pass eller enstaka lösbiljetter till föreställningarna. Dessa säljs i ett mindre antal. Ett tips är att hålla koll på de populära evenemangen som snabbt blir fullbokade. Det kan nämligen vara så att vi har möjlighet att släppa upp fler platser när det närmar sig aktuellt datum. Priset för enskilda biljetter finns att läsa om i programmet.

Barnföreställningar

På barnföreställningar behöver barn och medföljande förälder inte festivalpass. Flera programpunkter för barn har fri entré och på några barnföreställningarna betalar barn och medföljande vuxen 50:- per person i entré.
På barnföreställningar släpps vuxna med pass in i mån av plats.

Undantagen

Ett fåtal programpunkter är undantagna från passen och köps separat. Det är kurser, seminarier och event där mat ingår. Som vi nämnt ovan, när du köpt ditt pass får du en rabattkod som du kan använda för att köpa dessa biljetter till ett förmånligare pris. Rabatten gäller endast för den dag/dagar passet är köpt. Följande programpunkter ingår inte i festivalpasset:

Torsdag 13/6 Seminarie – Introduktion to the land of legends
Fredag 14/6 Seminarie – From Kenya to Hälsingland
Fredag 14/6 Workshop Hidden Gems
Fredag 14/6 Worksshop En sång, en saga..
Fredag 14/6 Workshop i Lustfyllt skrivande
Fredag 14/6 Afternoon Tea
Lördag 15/6Workshop Cultivating Active..
Lördag 15/6 Workshop Lustfyllt skrivande
Lördag 15/6 Workshop Maskdans
Lördag 15/6 Sägenresa
Lördag 15/6 Afternoon Tea
Lördag 15/6  30 år av minnen
Söndag 16/6 Berättarfrukost

 

 

Tillbaka

Sagobygdens Musik & Berättarfestival arrangeras av: